Termeni si conditii

  1. Condiții generale de utilizare:

Utilizarea site-ului mirelavescan.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si condițiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligați sa accepte de facto termenii si condițiile de utilizare.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul crearii unui cont pe site pentru a putea participa in calitate de comentator la dezbaterile propuse de autorii textelor, in momentul participarii la campaniile organizate de mirelavescan.ro sau prin inscrierea utilizatorilor la serviciul de newsletter.

In momentul crearii contului pentru a participa la dezbaterile de pe Republica (prin care primeste acordul de a posta comentarii, a vota sau raporta alt comentariu), utilizatorul consimte, prin simpla parcurgere a capitolului Termeni si Condiții, ca se aboneaza la newsletterul mirelavescan.ro.

Utilizatorii pot sa se dezaboneze prin simpla accesare a butonului “dezabonare” plasat la finalul newsletterului.

Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa de e-mail si in cazul anumitor campanii, adresa si numar de telefon.

Neacceptarea acestor termeni si condiții atrage obligația persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, mirelavescan.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in condiții de siguranța si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in condiții optime de catre mirelavescan.ro a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

  • a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
  • c) notificarea catre terții carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operațiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproporționat fața de interesul legitim care ar putea fi lezat;
  • d) Dreptul de a va adresa instanței de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: Mirela Vescan Makeup SRL, Calea Victoriei 12 -14, mezanin, Bucuresti, Romania, cu specificația “In atentia Mirelei Vescan sau prin e-mail la adresa office@mirelavescan.ro

  1. Materialele si informațiile accesibile prin intermediul site-ului mirelavescan.ro

Conținutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea mirelavescan.ro si sunt protejate de legislația in vigoare in Romania, in privința drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al mirelavescan.ro.

Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea parțiala sau integrala a conținutului.

Este permisa reproducerea a maximum un paragraf pe alte site-uri si publicații online, si numai cu specificarea sursei si cu link catre site-ul mirelavescan.ro, dupa urmatorul model: Sursa – mirelavescan.ro.

Utilizatorii care expediaza informații catre site-ul mirelavescan.ro isi asuma obligația de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terța persoana le-ar deține si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

  1. Modificarea termenilor si a conditiilor

mirelavescan.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul termenilor si condițiilor de utilizare, fara o notificare prealabila a utilizatorului.

Comments are closed