NOU: am deschis scoala de machiaj Mirela Vescan

In aceasta toamna eu implinesc 25 de ani de machiaj si m-am gandit sa-i sarbatoresc intr-un fel special al meu: mi-am deschis o scoala a mea. Am cautat un spatiu central, frumos, mare, luminos, accesibil, cumva intre doua guri de metrou. L-am amenajat exact asa cum trebuie sa fie un habitat de machiaj: colorat, vesel si cu foarte multa personalitate.

In acesti 25 de ani am facut de toate, de la sedinte foto, filmari, prezentari de moda la training-uri pentru produs si inca alte foarte multe lucruri ca demonstratii, deci, lista este foarte lunga.

Practic, m-am jucat, am facut ce-mi place, am primit si premii pentru asta. Sunt foarte mandra de tot ce am facut pentru ca am muncit sincer.

Acum sunt pregatita sa impartasesc din experienaa mea bogata si altora. Prin urmare, poti sa-mi scrii pe contact@mirelavescan.ro

Trimite mai departe... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 Comments

 1. Bine ai facut ca ai deschis scoala…era obligatoriu…nu stiu daca voi reusi sa ma inscriu la cursurile tale….dar te urmaresc si iubesc

  • Multumesc oentru mesajul frumos Daniela! Apreciez asta!
   Iarta-ma ca iti raspund atat de tarziu, am avut pribleme tehnice! E ok acum

 2. Buna Mirela. Folosesc un fond de ten de la Rimmel Londol Stay Matte , are o textura groasa si acopera destul de bine dar nu rezista.Mi se pare ca orice fond de ten mi as aplica, in 3 ore maxim dispare, desi am folosit fonduri de ten care au ajuns la preturi peste 100 de ron. Ce crezi ca ar trebui sa fac?

  • Ai folosit un produs tip primer? Ce aplici pe ten inainte de fond de ten?
   Te rog sa ma ierti ca raspund atat de tarziu, am avut probleme cu parola de wp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *