Diplome

Cursul de machiaj este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei Nationale. In urma absolvirii cursului elevele/cursantele primesc doua diplome:

1.  Diploma sau certificatul de absolvire standard, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice  (stanga sus) si de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (dreapta sus).
Certificatul standard are timbru sec. Cu acest certificat, absolventul/absolventa se poate angaja si poate efectua conform legii si pregatirii pe care o are, meseria de machior.

Acest certificat este valabil international cu mentiunea ca trebuie tradus, pentru a putea fi folosit/integrat in sistemul legislativ al altei tari. Se elibereaza personal absolventului la sediul scolii si este insotit de Suplimentul Descriptiv in care sunt trecute competentele  profesionale.

2. Diploma scolii
Un formator poate avea optiunea de a oferi absolventilor sai o diploma de suflet, cu valoare sentimentala.
Aceasta diploma reprezinta pentru mine continuarea unei relatii frumoase cu elevii. La final de curs imi place sa spun ca practic se termina scolarizarea, dar incepe cu siguranta o  colaborare cu frumusetea. Eu incerc sa tin legatura cu toti absolventii mei, construim o relatie bazata pe comunicare si respect pentru ca avem cea mai frumoasa meserie din lume- cea de machior/make-up artist.
Diploma de suflet oferita de mine stiu ca poate deveni o carte de vizita valoroasa.
Povestea acestei diplome  a inceput acum peste 30 de ani cand eram copil si imi doream sa devin ambasador😊 si nu aveam de unde sa stiu ce-mi rezerva viitorul.
Mereu mi-a placut sa desenez si cand aveam 12-13 ani, am facut un desen cu foarte multe fete, fara sa fie doua la fel, cu  machiaj, coafuri si accesorii diferite. Am muncit mult la acel afis si l-am pastrat pentru ca familia l-a apreciat foarte mult. Rolf- sotul meu, mi-a spus ca i se pare firesc sa concep diploma de suflet, pornind de la desenul meu de copil. Oana Tanase este o prietena care se pricepe foarte bine la grafica si m-a ajutat sa pun in practica ideea lui Rolf.
Diplomele le tiparesc la SCV Media Production, pe carton special, cu cerneala speciala, fiecare exemplar este unicat, nu se poate copia. Multumesc frumos lui Carmen si Victor Stoicovici pentru prietenie si suport.
Poate ar trebui sa postez aici o fotografie cu diploma de suflet. Nu o fac pentru ca vreau sa fie o surpriza pentru fiecare eleva in parte, insa puteti vedea mai jos cum se realizeaza direct la tipografie.

Comments are closed