Curs de machiaj

Acum 25 de ani am inceput sa machiez. Am invatat, am muncit, am cazut, m-am ridicat, am plans, am ras si am continuat sa fac ceea ce iubesc: sa machiez.

Coco Chanel spunea ca pentru a fi de neinlocuit trebuie sa fii intotdeauna diferita. Si pentru a fi diferita am gandit cursul de mai jos ce contine (apasa aici pentru strucura completa a cursului Mirela Vescan Makeup):

  • Teorie: notiuni de cosmetica, anatomia fetei, teoria culorilor, optica, fashion, machiaj, corectii si metode alternative de alegere a culorilor.
  • Demonstratie si practica: ”smokey eyes”, machiaj corector (il studiem zilnic), progresiv, de zi, de seara, pentru senioare, pentru ochelari, manechin, de show, exotic, fotografie, tv, film, toate tipurile de “banana”.
  • Bonus: machiajul pentru evenimente speciale si multe trucuri diferite.

Cursul de adreseaza oricarei femei indiferent de varsta.

Este acreditat si in urma absolvirii, acordam doua diplome: o diploma de la Ministerul Muncii si o diploma a scolii Mirela Vescan. Citeste detalii aici.

Dureaza 5 saptamani, de luni pana joi intre orele 16-20. Este posibil sa condensam durata la 4 saptamani, adica de luni pana vineri intre orele 16-20.

Pretul este de 1000 de euro la cursul BNR. Se poate plati in doua rate la sediul scolii sau in contul bancar.

E simplu sa fii diferita. Inscrie-te acum si rezerva-ti un loc la cel mai apropiat curs de machiaj.

Cu drag,

Mirela

 

Comments are closed